Testaus

(L, G, VE)-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa vegaanisena, laktoosittomana tai gluteenittomana.

Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.


Raaka-aineiden alkuperämaat:
  • Härkä: Suomi
  • Kana: Suomi
  • Poro: Suomi
  • Lohi: Norja

Lisukevaihtoehdot:

Ranskalaiset, bataattitikut, röstiperunat, paahtoperunat, valkosipulipaahtoperunat, perunamuusia, rosmariini-perunamuusia, murskattua valkosipuliperunaa, murskattua aurajuustoperunaa, uuniperuna, jättilohkoperunat, keitetyt pikku perunat, fenkoli-yrtti-parmesanrisotto, kauden kasvikset, juuresmosaiikki, salaatti


Kastikkeet:

Viskipippuri-, béarnaise- napue gin- tai punaviinikastike.

Savuporomousse, Lime aioli, tai Gallen maustevoi.


Lisukevaihto 2 € / Lisälisuke 3 €