Testaus
(L, G, VE)-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa vegaanisena, laktoosittomana tai gluteenittomana.
Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.
Raaka-aineiden alkuperämaat:
- Härkä: Suomi
- Kana: Suomi
- Poro: Suomi
- Lohi: Norja
Lisukevaihtoehdot:
Ranskalaiset, bataattitikut, röstiperunat, paahtoperunat, valkosipulipaahtoperunat, perunamuusia, rosmariini-perunamuusia, murskattua valkosipuliperunaa, murskattua aurajuustoperunaa, uuniperuna, jättilohkoperunat, keitetyt pikku perunat, fenkoli-yrtti-parmesanrisotto, kauden kasvikset, juuresmosaiikki, salaatti
Kastikkeet:
Viskipippuri-, béarnaise- napue gin- tai punaviinikastike.
Savuporomousse, Lime aioli, tai Gallen maustevoi.