Menu
Aitoja & mieleenpainuvia makuja
Teemme annoksemme tarkasti ja ammattitaidolla. Niiden valmistamiseen ja ruokailuun menee aina oma aikansa. Varaathan siis riittävästi aikaa ruokailulle. Kiireen sattuessa, ilmoitathan asiasta tarjoilijalle, jotta voimme pyrkiä nopeuttamaan prosessia.
Alkuruoat
Gratinoitu valkosipulileipäL
4,20
Gallen etanatL, G
6 kpl 13,90 / 12 kpl 26,00
JättiravutL, G
13,90
Gallen ”tapsa” lautanenL, G
13,90 / 25,00
Tomaatti-mozzarellasalaattia (L, G)L, G
12,90 / 22,00
FenkolikeittoL, G, VE
12,90 / 22,00
HäränlihatartarL, G
12,90 / 22,00
Täytetty UuniperunaL, G
25,90
Fish & Chips a’la GalleL, G
27,90
Pääruoat
Viski-pippuripihviL, G
39,90/55,00/75,00
Klassikko vailla vertaa! Suussasulavaa härän sisäfilepihviä (170g/300g/500g), yli 20 vuotta samalla reseptillä tehtyä kielen mukanaan vievää viskipippurikastiketta. Lisukkeeksi tähän klassikkoon rapeita jättilohkoperunoita ja täytettyä grillitomaattia.
Härän lehtipihviL, G
39,90/55,00/75,00
Tämä klassikko pihviravintolatyylillä valmistettuna. Ohueksi nuijittua härän sisäfilepihviä (170g/300g/500g) kypsäksi paistettuna. Makunystyrät herättelee Gallen oma maustevoi ja lisukkeena toimii kauden paistetut kasvikset, täytetty grillitomaatti ja rapeat ranskalaiset.
Härkää & AnanaschutneyL, G
39,90/55,00/75,00
Raikas kesäinen tuulahdus Gallen keittiöstä. Mehevä sisäfilepihvi (170g/300g/500g) ja lempeän tulista ananaschutneyta, makupaletin täydellinen harmonia saadaan yhdistämällä annokseen Gallen lime-aioli, pikkelöityä fenkolia, punasipulihilloketta ja kokonainen paahdettu valkosipuli. Lisukkeeksi valkosipulipaahtoperunaa.
Härkää pohjolastaL, G
39,90/55,00/75,00
Suussa sulavaa härän sisäfilepihviä (170g/300g/500g), joka kuorrutetaan herkullisella savuporomoussella. Lisukkeeksi makukokonaisuutta kruunaamaan loihdimme marinoituja sieniä, punasipulihilloketta ja tuoreista juureksista tehtyä mosaiikkia. Röstiperuna yhdistää koko teoksen täydelliseksi annokseksi.
AurajuustohärkääL, G
39,90/55,00/75,00
Härän sisäfilettä (170g/300g/500g), haluamallasi kypsyydellä pariloituna. Pihvin päälle ripotellaan runsaasti Aurajuustomurua ja lisukkeeksi tuoreista juureksista tehtyä mosaiikkia sekä aurajuustolla aateloitua murskattua perunaa. Tämä jos jokin on aurajuustonystävien herkku!
Lankkuhärkää kahdelle/kolmelle/neljälleL, G
80 / 120 / 160
Näyttävä tirisevällä parilalla tarjoiltu kokonaisuus sisältää runsaasti meheviä taidolla paistettuja sisäfileen noisetteja (400g/600g/800g). Lisukkeena paahdettuja kauden kasviksia ja rapeita jättilohkoperunoita. Kastikkeena Gallen alkuperäisen reseptin mukainen viskipippurikastike, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Härkää ja lohtaL, G
39,90
Kaksi ”kärpästä” yhdellä iskulla. Suussa sulavaa häränsisäfilepihviä (120g) ja maukasta merilohta (100g) yhdellä lautasella. Lisukkeiksi annostelemme röstiperunoita ja kauden kasviksia. Annoksen kruunaa béarnaise- ja punaviinikastikeet.
Poroa à la NapueL, G
47,90
Suomalaista herkkua pohjoisesta. Mureaa poron ulkofilettä (n.170g), tuoreista juuriksista tehtyä mosaiikkia, jaloviinalla marinoituja puolukoita, marinoituja sieniä ja rosmariiniperunamuusia. Kirsikkanan kakun päällä Gallen kulinaristisen makukokonaisuuden huipentuma Napue-Gin kastike, jonka maut tulevat palkintoja keränneestä Napue ginistä ja rosmariinista.
YrttikanaaL, G
29,90
Yrtti-valkosipulivoilla maustettua kanafilettä (n.160g), paistettuja kasviksia ja paahdettua terttutomaattia tarjoiltuna keitettyjen perunoiden kera. Makukokonaisuutta täydentämään loihdimme maukkaan mango-avokadosalsan.
Kanaa & ananaschutneyL, G
29,90
Raikas kesäinen tuulahdus Gallen keittiöstä. Maukasta kanafilettä (n.160g) ja lempeän tulista ananaschutneyta, makupaletin täydellinen harmonia saadaan yhdistämällä annokseen Gallen lime-aiolia, pikkelöityä fenkolia ja kokonainen paahdettu valkosipuli. Lisukkeeksi valkosipulipaahtoperunaa.
Valkosipuli-yrttilohiL, G
31,90
Yrtti-valkosipulivoilla maustettua merilohta (n.180g), paistettuja kasviksia ja paahdettua makeaa terttutomaattia keitettyjen perunoiden kera. Makukokonaisuutta täydentämään loihdimme maukkaan mango-avokadosalsan.
Lohta & risottoaL, G
31,90
Paahdettua merilohta (n.180g), Fenkoli-yrtti-parmesanrisottoa, pikkelöityä fenkolia ja paahdettua terttutomaattia ja kauden kasviksia.
Lohta & savulohtaL, G
31,90
Paistettua lohta (n.180g) ja raikasta Gallen savulohicevicheä kera bearnaisekastikkeen, kauden kasvisten ja punasipulihillokkeen. Ateriaa täydentämässä herkulliset paahtoperunat.
Gallen vegepihvitVE, L, G
29,90
Talon vegaanista herne- ja härkäpapuproteiinista rakennettua pihviä, jonka seurana tuoreista juureksista tehtyä mosaiikkia, punasipulihilloketta ja paahdettu valkosipuli. Tätä annosta täydentämässä bataattitikut ja Gallen suosittu lime-aioli.
(L, G, VE)-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa vegaanisena, laktoosittomana tai gluteenittomana.
Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.
Raaka-aineiden alkuperämaat:
Härkä Suomi
Kana Suomi
Poro Suomi
Lohi Norja
Lisukevaihtoehdot:
Ranskalaiset, bataattitikut, röstiperunat, paahtoperunat, valkosipulipaahtoperunat, perunamuusia, rosmariini-perunamuusia, murskattua valkosipuliperunaa, murskattua aurajuustoperunaa, uuniperuna, jättilohkoperunat, keitetyt pikku perunat, fenkoli-yrtti-parmesanrisotto, kauden kasvikset, juuresmosaiikki, salaatti
Kastikkeet:
Viskipippuri-, béarnaise- napue gin- tai punaviinikastike.
Savuporomousse, Lime aioli, tai Gallen maustevoi.
Lisukevaihto 2 € / Lisälisuke 3 €
Jälkiruoat
Suolainen suklaa-kinuskikakkuL, G
12,90
Makeanhimon selkeä selättäjä, äidin reseptillä valmistettu suklaakakku, jonka päällä suolaista kinuskia ja suklaakuorrute. Annosta tasapainottamassa raikasta vaniljajäätelöä.
Gallen juustokakkuL, G
12,90
Raikasta ja makeaa! Digestive-pohjaisessa tuorejuustokakussa yhdistyvät kesän raikkaus ja makeus. Mausteina tässä kakussa vanilja, persikka ja vadelma.
Crème brûlée à la GalleL, G
12,90
Klassikko herkku vie kielen mennessään, rapean pinnan alla kuohkeaa vaniljalla maustettua vanukasta. Makukokonaisuutta täydentämässä ripaus paahdettua valkosuklaata.
Seljankukka valkosuklaa mansikoitaL, G
12,90
Ihanan kuohkeaa seljankukka moussea, herkullista paahdettua valkosuklaata ja maukkaita konjakilla marinoituja mansikoita.
Ananas-mansikkacompottia ja vaniljajäätelöäL, G, pyynnöstä VE
12,90
Makunystyrät herättävää kesän makuinen ananas-mansikkacompotti kera raikkaan vaniljajäätelön.
JäätelöpalloL, G, VE
5,00
Mangomeloni-, suklaa-, pistaasi- tai vaniljajäätelöä ja suklaa- tai kinuskikastiketta (kinuski sisältää laktoosia) (Valitse suosikkisi). Saatavilla myös vegaanista vaniljajäätelöä sekä mustikkasorbettia.
Lapsille
Paistettua lohtaL, G
14,90
Tarjoillaan perunamuusin ja salaatin kera.
Härän minipihviL, G
15,90
Härän sisäfileepihvi (n.80g), kasviksia, ranskalaisia ja béarnaisekastiketta.
KanakoriL, G
13,90
Paneroituja kanatikkuja, ranskalaisia, kasviksia, majoneesia ja ketsuppia.
Lehtipihvi & ranskalaiset perunatL, G
15,90
Tarjoillaan salaatin, maustevoin sekä ketsupin kera.
Nakit & ranskalaisetL, G
11,90
Tarjoillaan salaatin ja ketsupin kera.
Menut
Menu 1
Gallen ”tapsa” lautanen (L, G)
Loihdimme todellisen makujen ilotulituksen tähän alkuruokaan. Kuohkeaa savuporomoussea, raikasta savulohicevicheä, mureaa riimihärkää, talon punasipulihilloketta, sydänsalaattia ja Gallen lime-aiolia. Tarjoillaan talossa leivotun gluteenittoman saaristolaisleivän kera.
Poroa a’la Napue (L, G)
Suomalaista herkkua pohjoisesta. Mureaa poron ulkofilettä (n.170g), tuoreista juuriksista tehtyä mosaiikkia, jaloviinalla marinoituja puolukoita, marinoituja sieniä ja rosmariiniperunamuusia. Kirsikkanan kakun päällä Gallen kulinaristisen makukokonaisuuden huipentuma Napue-Gin kastike, jonka maut tulevat palkintoja keränneestä Napue ginistä ja rosmariinista.
Seljankukka valkosuklaa mansikoita (L, G)
Ihanan kuohkeaa seljankukka moussea, herkullista paahdettua valkosuklaata ja maukkaita konjakilla marinoituja mansikoita.
70€
Menu 2 – Klassikko Menu
6kpl Gallen etanat (L, G) (valitse suosikkisi)
Gallen kaikkien aikojen klassikko alkuperäisellä reseptillä.
– Aurajuusto-valkosipulikuorrutuksella
– Valkosipuli-yrttivoilla
Tarjoillaan talon leivän kera (saatavilla pyynnöstä gluteeniton leipä).
Viski-pippuripihvi (L, G)
Klassikko vailla vertaa! Suussasulavaa härän sisäfilepihviä (170g), yli 20 vuotta samalla reseptillä tehtyä kielen mukanaan vievää viskipippurikastiketta. Lisukkeeksi tähän klassikkoon rapeita jättilohkoperunoita ja täytettyä grillitomaattia.
Crème brûlée a’la Galle (L, G)
Klassikko herkku vie kielen mennessään, rapean pinnan alla kuohkeaa vanilijalla maustettua vanukasta. Makukokonaisuutta täydentämässä ripaus paahdettua valkosuklaata.
65€
Menu 3
Tomaatti-mozzarellasalaattia (L, G)
Tuhtia ja aitoa buffalo-mozzarellaa, pikkutomaatteja, basilikan lehtiä, sekä Gallen lime-basilikayrttiöljy.
Härkää & ananaschutney (L, G)
Raikas kesäinen tuulahdus Gallen keittiöstä. Mehevä sisäfilepihvi (170g) ja lempeän tulista ananaschutneyta, makupaletin täydellinen harmonia saadaan yhdistämällä annokseen Gallen lime-aioli, pikkelöityä fenkolia, punasipulihilloketta ja kokonainen paahdettu valkosipuli. Lisukkeeksi valkosipulipaahtoperunaa.
Gallen juustokakku (L, G)
Raikasta ja makeaa! Digestive-pohjaisessa tuorejuustokakussa yhdistyvät kesän raikkaus ja makeus. Mausteina tässä kakussa vanilja, persikka ja vadelma.
65€
Menu 4 – Vegaani Menu
Fenkolikeitto(L, G, VE)
Gallen keittiön kermainen fenkolikeitto Gallen lime-basilikayrttiöljyllä kruunattuna. Tarjoillaan talon saarisolaisleivän ja valkosipulimaustevoin kera.
Gallen vegepihvit (L, G, VE)
Talon vegaanista herne- ja härkäpapuproteiinista rakennettua pihviä, jonka seurana tuoreista juureksista tehtyä mosaiikkia, punasipulihilloketta ja paahdettu valkosipuli. Tätä annosta täydentämässä bataattitikut ja Gallen suosittu lime-aioli.
Ananas-mansikkacompottia ja vaniljajäätelöä (L, G, VE)
Makunystyrät herättävää kesän makuinen ananas-mansikkacompotti kera raikkaan vaniljajäätelön.
55€
Menu 5
Fenkolikeitto(L, G, VE)
Gallen keittiön kermainen fenkolikeitto Gallen lime-basilikayrttiöljyllä kruunattuna. Tarjoillaan talon saarisolaisleivän ja valkosipulimaustevoin kera.
Härkää pohjolasta (L, G)
Suussa sulavaa härän sisäfilepihviä(170g), joka kuorrutetaan herkullisella savuporomoussella. Lisukkeeksi makukokonaisuutta kruunaamaan loihdimme marinoituja sieniä, punasipulihilloketta ja tuoreista juureksista tehtyä mosaiikkia. Röstiperuna yhdistää koko teoksen täydelliseksi annokseksi.
Suolainen kinuskikakku (L, G)
Makeanhimon selkeä selättäjä, äidin reseptillä valmistettu suklaakakku, jonka päällä suolaista kinuskia ja suklaakuorrute. Annosta tasapainottamassa raikasta vaniljajäätelöä.
65€
Menu 6 – Menu Kahdelle
Gallen ”tapsa” lautanen (L, G)
Loihdimme todellisen makujen ilotulituksen tähän alkuruokaan. Kuohkeaa savuporomoussea, raikasta savulohicevicheä, mureaa riimihärkää, talon punasipulihilloketta, sydänsalaattia ja Gallen lime-aiolia. Tarjoillaan talossa leivotun gluteenittoman saaristolaisleivän kera.
Lankkuhärkää kahdelle (L, G)
Näyttävä tirisevällä parilalla tarjoiltu kokonaisuus sisältää runsaasti meheviä taidolla paistettuja sisäfileen noisetteja (400g). Lisukkeena paahdettuja kauden kasviksia ja rapeita jättilohkoperunoita. Kastikkeena Gallen alkuperäisen respetin mukainen viskipippurikastike, joka ei jätä ketään kylmäksi.
2 x Crème brûlée a’la Galle (L, G)
Klassikko herkku vie kielen mennessään, rapean pinnan alla kuohkeaa vaniljalla maustettua vanukasta. Makukokonaisuutta täydentämässä ripaus paahdettua valkosuklaata.