Testaus
(L, G, VE)-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa vegaanisena, laktoosittomana tai gluteenittomana.
Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.
Raaka-aineiden alkuperämaat:
- Härkä: Suomi
- Kana: Suomi
- Poro: Suomi
- Lohi: Norja
Lisukevaihtoehdot:
Ranskalaiset, bataattitikut, röstiperunat, paahtoperunat, valkosipulipaahtoperunat, yrttipaahtoperunat, perunamuusia, murskattua valkosipuliperunaa, uuniperuna, jättilohkoperunat, keitetyt pikkuperunat, kauden kasvikset, salaatti
Kastikkeet:
Viskipippuri-, parmesan-, bbq-, béarnaise-, ’nduja-, tai punaviinikastike.
Savu-majoneesi, limeaioli, puolukkamajoneesi, valkosipulivoi tai Gallen maustevoi.