Testaus
(L, G, VE)-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa vegaanisena, laktoosittomana tai gluteenittomana.
Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.
Raaka-aineiden alkuperämaat:
- Härkä: Suomi
- Kana: Suomi
- Poro: Suomi
- Lohi: Norja
Lisukevaihtoehdot:
Ranskalaiset, bataattitikut, röstiperunat, paahtoperunat, valkosipulipaahtoperunat, sitruuna-timjami paahtoperunat, perunamuusia, murskattua valkosipuliperunaa, uuniperuna, jättilohkoperunat, keitetyt pikkuperunat, kauden kasvikset, salaatti
Kastikkeet:
Viskipippuri-, parmesan-, hollandaise-, ruskistettu voi hollandaise tai punaviinikastike. Feta-oliivicréme, lämmin salsa, chimichurri.
Dijon-majoneesi, Limeaioli, yrtti-valkosipulivoi tai Gallen maustevoi.