Lounaslista 22.4. – 26.4.


Maanantai

Kanaa Honey Butter(L,G) 14,50€

Kananpoikaa kermaisessa honey butter kastikkeessa, pariloitua päärynää, vihannesriisiä.

Kermainen savuporokiusaus(L,G) 14,50€

Kermaista Gallen savuporokiusausta, maustekurkkuja ja puolukkahilloa.

Tiistai

Pippurihärkä ruukku (L,G) 14,50€

Pippurinen haudutettu härkäruukku kera smetanan, mummonkurkkujen ja perunamuusin.

Norjan lohta (L,G) 14,50€

Paistettu lohimedaljonki, sitruunaista parsa- ja kukkakaalia, sandefjordin kastiketta, keitetyt perunat.

 

Keskiviikko

Kanapastaa ala Galle (L,G) 14,50€

Juustomestarin kana-fusillipastaa aurajuustolla höystettynä.

 Savupekonihärkää (L,G) 14,50€

Härän noisetit, savuista pekonilla aateloitua viskikastiketta, lohkoperunat ja paahdettuja kasviksia.

Torstai

Savulohirisotto (L,G) 14,50€

Sitruunalla höystetty risotto kera savulohen.

Porsaan lehtipihvi (L,G) 14,50€

Ohueksi nuijittua possupihviä, chorizo-maustevoita ja pekonipapuja, bataattiranskalaiset.

 

Perjantai

Pitkäperjantai

Emme tarjoile lounasta.

Olemme pääsiäisenä auki

Perjantain 13-00

Lauantaina 12-00

Sunnuntaina 13-00

Maanantaina 13-22

Business-lounas

Härkää ja lohta(L,G) 25,90€
Härän noisetteja, merilohta, chili-bearnaisea, röstiperunat ja paahdetut kasvikset.

Kasvislounas

Kikhernepihvit (Ve, L,G) 14,50€
Nachopaneroitu kikhernepihvi, seesaminsiemen-sweet chili kastiketta, lime aiolia ja paahdettuja kasviksia sekä ristikkoperunat.



Päivittäin vaihtuva kasvislounas – 8,40 €
Salaattibuffet pääruokana – 8,20 €
Hinnat sisältävät salaattibuffetin ja jälkiruokakahvin