Lounaslista 22.4. – 26.4.
Maanantai
Kanaa Honey Butter(L,G) 14,50€
Kananpoikaa kermaisessa honey butter kastikkeessa, pariloitua päärynää, vihannesriisiä.
Kermainen savuporokiusaus(L,G) 14,50€
Kermaista Gallen savuporokiusausta, maustekurkkuja ja puolukkahilloa.
Tiistai
Pippurihärkä ruukku (L,G) 14,50€
Pippurinen haudutettu härkäruukku kera smetanan, mummonkurkkujen ja perunamuusin.
Norjan lohta (L,G) 14,50€
Paistettu lohimedaljonki, sitruunaista parsa- ja kukkakaalia, sandefjordin kastiketta, keitetyt perunat.
Keskiviikko
Kanapastaa ala Galle (L,G) 14,50€
Juustomestarin kana-fusillipastaa aurajuustolla höystettynä.
Savupekonihärkää (L,G) 14,50€
Härän noisetit, savuista pekonilla aateloitua viskikastiketta, lohkoperunat ja paahdettuja kasviksia.
Torstai
Savulohirisotto (L,G) 14,50€
Sitruunalla höystetty risotto kera savulohen.
Porsaan lehtipihvi (L,G) 14,50€
Ohueksi nuijittua possupihviä, chorizo-maustevoita ja pekonipapuja, bataattiranskalaiset.
Perjantai
Pitkäperjantai
Emme tarjoile lounasta.
Olemme pääsiäisenä auki
Perjantain 13-00
Lauantaina 12-00
Sunnuntaina 13-00
Maanantaina 13-22
Business-lounas
Härkää ja lohta(L,G) 25,90€
Härän noisetteja, merilohta, chili-bearnaisea, röstiperunat ja paahdetut kasvikset.
Kasvislounas
Kikhernepihvit (Ve, L,G) 14,50€
Nachopaneroitu kikhernepihvi, seesaminsiemen-sweet chili kastiketta, lime aiolia ja paahdettuja kasviksia sekä ristikkoperunat.
Päivittäin vaihtuva kasvislounas – 8,40 €
Salaattibuffet pääruokana – 8,20 €
Hinnat sisältävät salaattibuffetin ja jälkiruokakahvin